Identificare cu bratarile Tyvek
5 decembrie 2017
Sigilarea containerelor
5 decembrie 2017

Genti documente confidentiale

Gentile securizate sunt special concepute pentru transportul documentelor importante sau confidentiale si pot fi personalizate cu numele fimei sau logo pentru o identificare usoara. Aceste produse de siguranta sunt proiectate din materiale transparente rezistente pentru controlul vizual imediat, iar sistemul special de inchidere permite transportul sigur.

Gentile de securitate protejeaza continuturile importante de banii sau alte obiecte de valoare, de orice incercare de manipulare, singura modalitate de acces in continutul gentilor, sacilor sau pungilor de securitate este distrugerea sigiliului de securitate.

Gentile de securitate pot beneficia de tehnologia RFID pentru ca identificarea sa fie mult mai facila si precisa. Spre exemplu pentru aplicatiile medicale, gentile, sacii sau pungille izolate se potrivesc pentru transportul sigur al medicamentelor si a altor transporturi speciale, dar exista si modele concepute pentru utilizarea in numeroase industrii, in banci, birouri, retail, sau arhive.

Construite pentru un plus de siguranta.