Sigilii cu inchidere reglabila si componente metalice
4 august 2020

Cum putem garanta o securizare eficienta a obiectelor? Cu ajutorul sigiliilor din plastic cu inchidere reglabila!

Cu ajutorul sigiliilor din plastic cu inchidere reglabila, pe care le putem adapta in functie de necesitati, realizam securizarea obiectelor care au diferite dimensiuni, transportarea acestora in siguranta si impiedica producerea unei posibile degradari.

Astazi, securizarea produselor si imbunatatirea proceselor existente la nivelul companiei sunt mult mai simplu de asigurat datorita sigiliilor de securitate, deoarece :
– Lupta impotriva contrafacerii si diversiunii produselor
– Asigura autenticitatea produselor si le mentine conectate de-a lungul lantului de aprovizionare

Utilitatea sigiliilor industriale poate fi una variata, fiind adaptabile in numeroase situatii in care este necesara garantarea securitatii produselor sau obiectelor pe care dorim sa le transportam sau sa evitam pierderea acestora.

Sigiliile industriale din plastic care dispun si de componenta metalica sunt reglabile, iar odata ce sunt fixate, inlaturarea nu mai poate fi facuta decat prin taierea sau ruperea acestora.

Un sistem care sa asigure gestionarea deseurilor poate sa furnizeze oportunitati de economii reale, iar investitiile necesare unui astfel de sistem sunt, in general, minime. Dezvoltarea si implementarea unui program eficient de gestionare a deseurilor asigura ca personalul dumneavoastra va cunoaste si va respecta cerintele adecvate de depozitare si eliminare, consolidand un mediu mai sanatos si mai sigur.